Ligner Reima Baby Box på den finske baby-esken?

Den originale finske baby-esken blir distribuert av den finske statlige folketrygdetaten Kela og ble etablert i 1949. Den sies å ha hatt en enormt positiv innvirkning på barns velferd i Finland. Den offisielle Kela-esken inneholder klesplagg og andre ting, som bleier og en liten madrass som sikrer at alle foreldre kan sørge for barnets basisbehov. I dag ønsker Reima å tilby en versjon av denne esken til familier utenfor Finland.

Forskjellen på den finske baby-esken og Reima Baby Box er at vår utgave kun inneholder klesplagg. Reima Baby Box er en vidunderlig måte å begynne foreldrereisen på – og den perfekte gaven til nye foreldre! I Reima Baby Box finner du kjønnsnøytrale plagg beregnet på barnets seks første måneder. Alle produktene er laget av 100 % økologiske eller mer bærekraftige materialer. Nordisk design i kombinasjon med materialer av høy kvalitet og magiske Mummi-motiv sikrer både komfort og trygghet i babyens første måneder.

Sommerbarn eller vinterbarn?

Reima Baby Box Summer har ni kjønnsnøytrale og nødvendige saker for ditt nyfødte barn. Velg denne esken dersom du venter barn mellom januar og mai.

Les mer og kjøp esken din her: https://www.reima.com/nb-NO/products/reima-baby-box-summer

Reima Baby Box har 17 kjønnsnøytrale og nødvendige saker for ditt nyfødte barn. Velg denne esken dersom du venter barn mellom juni og desember.

Les mer og kjøp esken din her: https://www.reima.com/nb-NO/products/reima-baby-box

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss