Hva er ReimaGo?

Morsom måte å måle sin aktivitet på for barn!

ReimaGO skaper en helt ny dimensjon innen lek og bevegelse og lar foreldrene følge med hvor mye deres barn beveger seg. Det er enkelt å bruke, morsomt, og oppmuntrende - og utviklet med tanke på barna.

Hvordan fungerer det?

La sensoren bli med barna og den registrerer all aktivitet. Barna dine fokuserer bare på å ha det så gøy som mulig.

Jo mer barna beveger seg, jo lenger kommer de i appen. Barna beveger seg på en aktivitetssti rundt hele verden, gjennom morsomme verdener, fra den urban byen til tropisk jungel.

Følg med på aktivitetsdataene for å forstå hvor mye og hvor intenst barnet ditt beveger seg. I tillegg kalkulerer sensoren steg, slik at du kan se hvor mange steg ditt barn har tatt i løpet av dagen.

Hvordan starter man?

ReimaGO sensor

Sensoren

La ReimaGO-sensoren alltid være med barnet ditt. Den måler aktiviteten over alt: i barnehagen, på skolen, i fritiden – hele dagen. Den lille, lette sensoren er alt som trengs.

Sensoren slår seg på når barnet ditt starter å bevege seg. Den måler intensiteten og varigheten på bevegelser og antall steg. Sensoren er utviklet sammen med Suunto. Den er svært robust, vanntett og har lang levetid på batteriet.

ReimaGO app

Appen

ReimaGO-appen hjelper deg med å motivere barna dine til å være aktive. Enheten leser bevegelsesdataene sensoren har lagret. Appen gjør dataene om til energi som lar barna avansere i appens spillverdener, og samle morsomme belønninger.

Du kan laste ned ReimaGO-appen gratis i App store eller fra Google Play. Den fungerer på iPhone eller iPad (iOS 9 eller nyere) og Android (Android 6.0 eller nyere). Enheten din trenger Bluetooth Smart for å lese av sensoren. Appen er tilgjengelig på engelsk, russisk og kinesisk.

Klærne

Klærne

Komfortable klær er en del av ReimaGO-opplevelsen! Selv om barna kan bære med seg appen i en lomme, så vil en spesiallomme holde den trygt på plass. Flere av Reimas gensere og dresser har en ReimaGO-lomme med stropper for å feste sensoren. På mange av Reimas bukser er det en tynn lomme på innsiden av linningen.

Du kan også feste sensoren til et armbånd, slik at det blir enkelt å måle bevegelsene under aktivitet, selv ved svømming.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss