Hvordan velger jeg riktig størrelse?

Du finner våre størrelsestabeller for klær, fottøy, luer og hansker her; https://www.reima.com/nb-NO/storrelsesguide

Når klærne er i rett størrelse, har barna det trygt og godt. Klær som strammer, kan gjøre det vanskelig å leke og klatre. Det kan også være vrient å bevege seg i klær som er for lange og vide, og de kan sette seg fast. Men yttertøyet skal være stort nok til at det er plass til et tilstrekkelig antall mellomlag og nok isolerende luft. Klær som er for stramme, gir ikke varme.

Vi anbefaler å prøve klærne på, siden det er visse forskjeller mellom de ulike modellene. Kolleksjonen vår inneholder klær med både ledig og mer tettsittende passform. I tillegg har alle barn forskjellig kroppsbygning.

Be barnet ditt om å sette seg på huk. Ryggen på dressen bør ikke stramme for mye når de bøyer seg – den må være lang nok fra skrittet til nakken.

Be barnet om å løfte armene opp til sidene. Hvis håndleddene fortsatt er dekket, er ermene lange nok.

Krøller buksebena seg for mye? Velg en mindre størrelse, eller gjør dressen kortere ved å justere den i midjen. Nederst på bena er det vanligvis fotstrikk eller et justeringssystem som forhindrer at barna tråkker på buksebena.

Hvis lengden er riktig, men barnet trenger mer plass rundt mage eller skuldre, velger du en videre modell eller større størrelse.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss