Hvordan returnerer jeg et produkt?

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Du kan varsle Reima om angre av bestilte produkter ved å kontakte kundeservice.no@reima.com for Reima nettbutikk. Hvis du angrer et kjøp av et produkt, må du returnere produktet til Reima innen 14 dager. Vennligst følg denne fremgangsmåten når du vil returnere et produkt:

  • Pakk produktet som skal sendes i retur sammen med returskjemaet og fest returetiketten (som også følger med leveransen) på pakken. Du kan sende pakken tilbake til Reima ved å levere den inn på postkontoret. Returen er gratis. Vi anbefaler at du sparer kvitteringen som bevis på at du har levert pakken på postkontoret.
  • Hvis du angrer en bestilling av et produkt, vil Reima betale tilbake prisen du har betalt for produktet så snart som mulig etter at Reima har mottatt returproduktet, eller så snart som mulig etter at informasjonen om at du angrer kjøpet er mottatt. Beløpet skal vanligvis vises på kontoutskriften din i løpet av 3 uker etter at pakken postlegges.
  • Vi har dessverre ikke mulighet å bytte varen. Hvis vil bytte et produkt er du velkommen til at sende det i retur, og bestille på nytt i vår webshop. Vi betaler deg tilbake snarest muligt, etter vi har mottatt din retur. Hvis du vil være sikker på at motta riktig størrelse/farge innen produktet er mulig utsolgt, anbefaler vi å bestille den nye varen med det samme.
  • Hvis du har betalt bestillingen med kort, blir kjøpesummen refundert til din kredittkortkonto.
  • Hvis du angrer en del av bestillingen din og har betalt med Klarna faktura/konto, kan du endre beløpet på Klarna-fakturaen selv. Hvis du vil angrer hele ordren, trenger du ikke betale noe. (Her gjelder de samme regler for angrerett som står beskrevet øverst på denne siden) Vi vil varsle Klarna om at du har returnert varene når vi mottar disse. Kontakt Klarnas kundeservice for andre fakturarelaterte spørsmål.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss