Hvordan returnerer jeg et produkt?

Retur, bytting og angrerett

Du har rett til å angre kjøpet av et produkt ved å returnere produktet eller underrette Reima om at du angrer innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Vi følger til enhver tid lover og regler som gjelder for angrerett. Ved heving av kjøp betaler vi kjøpesummen tilbake innen 14 dager. Ved angre av hele ordren og ved reklamasjoner betaler vi også eventuelle fraktkostnader tilbake. Dersom produktet er tatt i bruk, skal du som forbruker være oppmerksom på at vi har rett til å tilbakebetale bare deler av kjøpesummen. Alt annet enn å åpne produktemballasjen og vanlig inspeksjon og prøving av produktet, anses som bruk av produktet.

Du kan varsle Reima om angre av bestilte produkter ved å kontakte kundeservice.no@reima.com for Reima nettbutikk. Hvis du angrer et kjøp av et produkt, må du returnere produktet til Reima innen 14 dager. Vennligst følg denne fremgangsmåten når du vil returnere et produkt:

  • Pakk produktet som skal sendes i retur sammen med returskjemaet og fest returetiketten (som også følger med leveransen) på pakken. Du kan sende pakken tilbake til Reima ved å levere den inn på postkontoret. Returen er gratis. Vi anbefaler at du sparer kvitteringen som bevis på at du har levert pakken på postkontoret.
  • Hvis du angrer en bestilling av et produkt, vil Reima betale tilbake prisen du har betalt for produktet så snart som mulig etter at Reima har mottatt returproduktet, eller så snart som mulig etter at informasjonen om at du angrer kjøpet er mottatt. Beløpet skal vanligvis vises på kontoutskriften din i løpet av 3 uker etter at pakken postlegges.
  • Vi har dessverre ikke mulighet å bytte varen. Hvis vil bytte et produkt er du velkommen til at sende det i retur, og bestille på nytt i vår webshop. Vi betaler deg tilbake snarest muligt, etter vi har mottatt din retur. Hvis du vil være sikker på at motta riktig størrelse/farge innen produktet er mulig utsolgt, anbefaler vi å bestille den nye varen med det samme.
  • Hvis du har betalt bestillingen med kort, blir kjøpesummen refundert til din kredittkortkonto.
  • Vennligst ta kontakt med Klarna hvis du har valgt Klarna faktura / konto som betalingsmetode. Du kan logge inn enten på www.klarna.com eller via Klarna-appen som kan lastes ned til mobiltelefonen. Sett fakturaen i pause modus til returen håndteres. Du vil motta en ny faktura når refusjonen håndteres.

Tilbakebetaling når betalte produkter ikke kan sendes

Hvis det bestilte produktet eller et tilsvarende produkt ikke kan sendes, refunderer Reima beløpet du har betalt for produktet. Kjøpesummen tilbakebetales som beskrevet ovenfor, avhengig av betalingsmetoden du valgte (bankkort eller Klarna faktura/konto).

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss