Hvor mye plass bør jeg beregne til å vokse i, nå jeg kjøper klær til barn?

Reima®-antrekk er dimensjonert etter barnets høyde (størrelse 104 = 104 cm), og har i tillegg plass til å vokse i for én sesong. Dette innebærer for eksempel at et antrekk som kjøpes om høsten, skal sitte behagelig gjennom hele vinteren. En dress passer perfekt hvis den fremdeles er litt løs i ryggen når barnet sitter på huk. Ermene er lange nok dersom håndleddene fortsatt er tildekket når barnet løfter armene.

Barnets kroppsbygning er avgjørende når man skal velge en størrelse som det er plass til å vokse i. Hvis du kjøper én størrelse større enn barnets høyde, bør antrekket kunne tilpasses. For å unngå slitasje på buksebena kan du bruke justeringsmekanismen nederst på bena, og justere midjen slik at den passer.

Plagg som er for store, gjør at barna får vansker med å bevege seg, og det kan være ubehagelig for dem. Bukseben som er rullet opp, kan bli sittende fast under hælen og bli slitt bort. Det er derfor lurt å kjøpe klær som det ikke er altfor mye plass til å vokse i. Reima-produktene kan vanligvis brukes av flere barn.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss